Ως τώρα, το λαθρεμπόριο και η διακίνηση καπνικών προϊόντων περιοριζόταν στα τσιγάρα και τον τυποποιημένο ή μη καπνό, ακόμη και για την χρήση ναργιλέ. Ένας 63χρονος Ιταλός, όμως, προχώρησε ακόμη περισσότερο προσπαθώντας να εισάγει στη χώρα πανάκριβα... πούρα.
Ο αλλοδαπός έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Προμαχώνα προερχόμενος από την Βουλγαρία, με σκοπό να περάσει στην ελληνική επικράτεια. Όμως, οι αστυνομικοί της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Ασφάλειας Σερρών υποψιάστηκαν ότι κάτι παράνομο έκρυβε και έκαναν έλεγχο στις αποσκευές του.
Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Ιταλός είχε κρυμμένα μέσα σε διάφορα σημεία συνολικά 350 πούρα παγκοσμίων γνωστών εταιρειών, τα οποία προσπάθησε να περάσει χωρίς να πληρώσει τους νόμιμους φόρους και δασμούς. Τα πανάκριβα πούρα κατασχέθηκαν, ενώ ο 63χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σερρών του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.