Εικόνες τρόμου επικράτησαν στο νοσοκομείο Κορίνθου, όταν νεαρός άντρας εισέβαλε κρατώντας μπιτόνι βενζίνης και καπνογόνο και απειλούσε γιατρούς και ασθενείς.
Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ο άντρας είχε εξεταστεί νωρίτερα από γιατρούς. Επανήλθε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείουκαι άρχισε να απειλεί τους γιατρούς ότι θα βάλει φωτιά και θα τους κάψει.
Οι πιο ψύχραιμοι γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς, προσπάθησαν να πείσουν τον 25χρονο να αφήσει το μπιτόνι βενζίνης, ωστόσο, ο ίδιος συνέχιζε τις απειλές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, με αποτέλεσμα ο δράστης να αφήσει το μπιτόνι και το καπνογόνο και να τραπεί σε φυγή.
Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Χρυσοβαλάντης Μέλλος ανέφερε ότι ο άντρας προκάλεσε μεγάλη φασαρία, καθώς υπήρχε πολύς κόσμος στα επείγοντα. Μάλιστα, όπως δήλωσε, χωρίς τη βοήθεια των υπολοίπων ασθενών, που επίσης δέχθηκαν απειλές, δεν θα μπορούσε να σωθεί η κατάσταση. Μάλιστα, σημείωσε ότι ο κίνδυνος να υπάρξουν τραγικές εικόνες ήταν τεράστιος.
Παράλληλα, ο κ. Μέλλος αναφέρθηκε στο περιστατικό, αλλά και στα προβλήματα υποστελέχωσης και εξαντλητικών εφημεριών. Ως εκ τούτου, υπάρχει αναμονή, με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς να χάνουν την υπομονή τους και να προκαλούν εντάσεις. «Δουλεύουμε σε συνθήκες αντίξοες», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το καλοκαίρι «βγήκε» στις πλάτες συγκεκριμένων γιατρών.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού