Θρίλερ με τον θάνατο τουρίστριας στο Πήλιο: Ο ιατροδικαστής εντόπισε σφαίρα στην πλάτη της
Η γυναίκα εντοπίστηκε πριν 11 ημέρες νεκρή στην παραλία και ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια – Ωστόσο η νεκροψία – νεκροτομή έδειξε ότι η γυναίκα δέχθηκε σφαίρα 22mm από πιστόλι
Συναγερμό σήμαναν στις Αρχές τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο μίας 59χρονης Γερμανίδας τουρίστριας, πριν 11 ημέρες, καθώς έδειξαν ότι δέχθηκε σφαίρα στην πλάτη της.
Η γυναίκα, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr,παραθέριζε σε παραθαλάσσιο χωριό του Νοτίου Πηλίουκαι εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία.
Αρχικά, ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, ωστόσο διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Λόγω φόρτου εργασίας, το πόρισμα της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας βγήκε μόλις προχθές. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι η γυναίκα είχε δεχθεί σφαίρα22mm από πιστόλι μικρού διαμετρήματος, με την θέση εισόδου να προσδιορίζεται στην πλάτη.
Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση των Αρχών. Χθες οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο δράστης, που όμως παραμένει άγνωστος. Έγιναν έλεγχοι σε σκάφη, ποιμνιοστάσια και κατοικίες για να βρεθεί το όπλο, όμως δεν υπήρξε αποτέλεσμα.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.