Εθιμοτυπική επίσκεψη της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου στον Γιώργο Φλωρίδη
Ο υπουργός Δικαιοσύνης αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για την αναβάθμιση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και την ανάγκη ταχύτερης και αποτελεσματικότερης απονομής της
Η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι εθιμοτυπική επίσκεψη στον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη.
Ειδικότερα, τον κ. Φλωρίδη επισκέφθηκαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα και η εισαγγελέας του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Γεωργία Αδειλίνη.
Ο κ. Φλωρίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, αφού «ευχήθηκε καλή θητεία στο έργο της νέας ηγεσίας, αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για την αναβάθμιση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και ειδικότερα για την κοινή προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη απονομή της».
Ακόμη, κατά τη συνάντηση έγινε σύντομη αναφορά στα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τα δικαστήρια και ειδικά αυτά της Αθήνας.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!