«Θα ήθελα δέκα λεπτά να συναντηθώ με αυτόν τον άνδρα και να τον "τελειώσω" εγώ». Ξεσπά ο αδερφός της Αναστάζια Ρουμπίνσκα για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό που κρατείται για τη δολοφονία της 27χρονης στην Κω.
«Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει», είπε ειδικότερα ο αδερφός της νεαρής γυναίκας στον ALPHA.
«Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά αυτή τη στιγμή, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, λυπάμαι που έτυχε να είναι η αδερφή μου και τώρα πρέπει να μιλήσω με την αστυνομία. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Λυπάμαι που αφορά την οικογένειά μου αλλά ελπίζω η δολοφονία της να είναι μια προειδοποίηση για άλλα κορίτσια όταν θα είναι σε άλλες χώρες να προσέχουν τις παρέες τους και να προσέχουν περισσότερο», τόνισε.
«Ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε πολλά όνειρα, της άρεσε να ταξιδεύει και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και τώρα την "'εσβησαν"», πρόσθεσε.
Όσο για το πώς βρέθηκε στην Κω, απαντά: «Αυτό δεν το γνωρίζω, πήγε εκεί για να κάνει μια δουλειά αλλά τι ακριβώς και πώς βρέθηκε εκεί δεν το ξέρω. Απ' ότι άκουσα ήταν σερβιτόρα. Με τον σύντροφό της ήταν 13 χρόνια μαζί. Ταξίδευαν μαζί αλλά δεν σκέφτονταν να παντρευτούν. Παρόλο που ήταν χρόνια μαζί, δεν μιλούσαν για γάμο».
Κλείσιμο
Η μητέρα «είναι συντετριμμένη, ήταν η μοναχοκόρη της. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη μητέρα μας, δεν είναι καλά».
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.