Χανιά: Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν τα δύο αδέλφια που χτυπούσαν τον γιο και τη γυναίκα του ενός

Χανιά: Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν τα δύο αδέλφια που χτυπούσαν τον γιο και τη γυναίκα του ενός

Μέσω Google Translate ενημέρωσε η μητέρα τους αστυνομικούς για τον ξυλοδαρμό της ίδιας και του γιου της

viasmos_agori_arthro
Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου αναμένεται να περάσουν τη Δευτέρα τα δύο αδέλφια που χτυπούσαν τον γιο και τη γυναίκα του ενός στον Πλατανιά στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 43χρονος και 46χρονος από την Αλβανία οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα όπου τους άσκησε ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία. Στη συνέχεια πήγαν στον ανακριτή όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν προχθές το απόγευμα σε περιοχή του Πλατανιά Χανίων όταν ένας 43χρονος άρχισε να επιτίθεται στον 11χρονο γιο του ενώ δεν δίστασε να τον δείρει. Αμέσως μετά ο 43χρονος με την βοήθεια του 46χρονου αδερφού του απείλησε, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε την σύζυγό του.

Μάλιστα, και οι δύο επιχείρησαν διά της βίας να βάλουν στο αμάξι τον 11χρονο και τη σύζυγο. Αστυνομικοί που έκαναν περιπολία είδαν το ύποπτο όχημα. Και μετά από έλεγχο που έκαναν όταν το ακινητοποίησαν, έσωσαν τη γυναίκα και το παιδί της ενώ συνέλαβαν τους δύο άνδρες.

Τι είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς

Κλείσιμο
Με νοήματα αλλά και με χρήση της μετάφρασης της Google η γυναίκα περιέγραψε τα όσα βίωσε εκείνη την ημέρα στους αστυνομικούς που την βρήκαν. Όπως αναφέρει για το περιστατικό αυτό σε ανάρτησή του ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Στέλιος Σεληνιωτάκης «τη γυναίκα την χτυπούσαν όλη την ημέρα, τόσο εκείνη όσο και το παιδί της».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Άλλη μια βάρδια τελείωσε και σήμερα πριν από λίγο…άλλη μια βάρδια που ήρθε για να μου υπενθυμίσει γιατί αγαπάω αυτή τη δουλειά! Συγχαρητήρια στους μπαρήδες μου, που με την παρατηρητικότητά μας σήμερα το απόγευμα, εξιχνιάσαμε αδίκημα ενδοοικογενειακής βίας εν τω πράττεσθαι. Συγκεκριμένα σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, περιπολώντας με την ομάδα μου, εντοπίσαμε ένα όχημα να κινείται ύποπτα και αποφασίσαμε να το ελέγξουμε. Το συγκεκριμένο όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και δεν σταματούσε. Μετά από μερικά μέτρα με τα 2 περιπολικά μας οχήματα ακινητοποιήσαμε το ανωτέρω ύποπτο αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτό επέβαιναν μια τριμελή οικογένεια αλλοδαπών και ένας ακόμα συγγενής τους. Τη στιγμή εκείνη η γυναίκα μας έδειξε με νοήματα, αλλά και με χρήση Google μετάφρασης από εμάς καθώς δεν μιλούσε ελληνικά, ότι την χτυπούσαν όλη την ημέρα, τόσο εκείνη όσο και το παιδί της και οι 2 αλλοδαποί άντρες, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και συγκεκριμένα στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας από την εξαίρετη Διοικητή Eleni Viglaki . Η παθούσα και το μικρό παιδάκι μας ευχαρίστησαν θερμά, καθώς βρεθήκαμε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, ενώ η ίδια όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη που θα είχε η σημερινή της δοκιμασία».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος Κόσμος: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό

Αίγυπτος: Φώναξε «μπαμπά» και στη συνέχεια ο καρχαρίας-τίγρης τον τράβηξε στο νερό

Ηράκλειο: «Πελάτες» έκλεψαν βραχιόλι από κοσμηματοπωλείο και μετά έστησαν καβγά σε καφενείο για να μην πληρώσουν - Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης