Παροπλισμένο αυτοκίνητο του ΣΚΑΪ η θωρακισμένη Μερσεντές που χρησιμοποιούσαν τα θύματα της δολοφονίας στον Κορυδαλλό

Παροπλισμένο αυτοκίνητο του ΣΚΑΪ η θωρακισμένη Μερσεντές που χρησιμοποιούσαν τα θύματα της δολοφονίας στον Κορυδαλλό

«Δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος» αναφέρεται στην ανακοίνωση της «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε.» (ΣΚΑΪ)

koridalos_dolofonia_xr
Ανακοίνωση σχετικά με την φερόμενη εμπλοκή οχήματος στη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό εξέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Ο όμιλος «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. » (ΣΚΑΪ) επιβεβαιώνει πως το αυτοκίνητο είναι στην κατοχή του από το 2010, αλλά είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Ο όμιλος συνεργάζεται με τις Αρχές για τις έρευνες.

Κατά πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση, είναι η θωρακισμένη Μερσεντές στην οποία βρίσκονταν τα δύο θύματα της δολοφονικής επίθεσης όταν «γάζωσαν» το αυτοκίνητο με 45 σφαίρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Τους «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ 

Δολοφονική επίθεση με Καλάσνικοφ σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (7/6) με θύματα δύο άνδρες. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες, ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις εντόπισαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα από σφαίρες. Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.

Κλείσιμο
Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Κόπηκε ο Κασιδιάρης από τον Άρειο Πάγο - Πέρασαν 32 κόμματα

Εύα Καϊλή: Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο

Δημοσκόπηση MRB: Δείχνει αυτοδυναμία ΝΔ και επτακομματική Βουλή

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης