Έφιππος και με τη συνοδεία ενός... μικρού γαϊδουριού, προσήλθε στο εκλογικό τμήμα του Ειδικού Γυμνάσιου Αργολίδας, στο Ναύπλιο, ένας 50χρονος αγρότης, για να ψηφίσει στις εκλογές.
Οπως γράφει η ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, ο Αριστείδης Τσιρίκος διάλεξε αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
Τον κ. Τσιρίκο συνόδευαν έφιππες δύο Γερμανίδες φίλες του, που βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές και θέλησαν να του συμπαρασταθούν σε αυτή την ιδιότυπη διαμαρτυρία.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.