Τραγωδία στα Τέμπη - Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και στελέχη του ΟΣΕ
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων για τη λειτουργία ή μη της τηλεδιοίκησης και τον ρόλο που έπαιξε στη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών
Ενώπιον του εφέτη ανακριτή για την τραγωδία των Τεμπών, παρουσιάστηκαν σήμερα, Πέμπτη, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Σπυρίδωνας Πατέρας, και τα στελέχη του Οργανισμού, Αθανάσιος Κοττάρας και Στυλιανή Κολιοπουλου, μετά τη δίωξη που άσκησε σε βάρος τους για παράβαση καθήκοντος ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, όσον αφορά στην έγκριση της μετάταξης του 59χρονου σταθμάρχηαν και είχε υπερβεί το προβλεπόμενο όριο ηλικίας.
Και οι τρεις ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν στην ανακριτή και προσδιορίστηκε η παρουσία τους για απολογία στις 26 Μαΐου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων για τη λειτουργία ή μη της τηλεδιοίκησης και τον ρόλο που έπαιξε στη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών, παρασύροντας στο θάνατο 57 συνανθρώπους μας.
Ο χαλκός περιλαμβάνεται στο ευρύτερο σύνολο των μετάλλων που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την ενεργειακή μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.