Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρής κοπέλας στη Σαλαμίνα

Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρής κοπέλας στη Σαλαμίνα

Μια υπόθεση μυστήριο εξελίσσεται στη Σαλαμίνα. Μετά τον εντοπισμό του 27χρονου νεαρού που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στην παραλία της Φανερωμένης, άφαντη παραμένει η νεαρή κοπέλα, τα αντικείμενα της οποίας βρέθηκαν στο αμάξι του άτυχου άνδρα.

Εριέττα και Σημίτης, Τομ Χανκς και Γλύξμπουργκ ήταν όλοι τους στην Επίδαυρο
Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρής κοπέλας στη Σαλαμίνα
Μια υπόθεση μυστήριο εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στη Σαλαμίνα. Μετά τον εντοπισμό του 27χρονου νεαρού που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στην παραλία της Φανερωμένης άφαντη παραμένει η νεαρή κοπέλα, τα αντικείμενα της οποίας βρέθηκαν στο αμάξι του άτυχου άνδρα.

Παρά τις έρευνες των αρχών η κοπέλα δεν έχει βρεθεί πουθενά, ενώ δεν υπήρξε καμία απολύτως επικοινωνία με άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ.) του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η κοπέλα φέρεται να είχε σχέσεις και με άλλον άντρα, αλλοδαπό. Τα στοιχεία αυτά προσδίδουν στην υπόθεση το χαρακτήρα της ερωτικής εκδίκησης, πιθανώς, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται, ώστε να αποδειχθεί τι πραγματικά έχει συμβεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης