Το παιδί μεταφέρθηκε χθες στο Καραμανδάνειο, έχοντας υποστεί πολλαπλά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αμέσως το έβαλαν στο χειρουργείο, που κράτησε έξι ώρες.
Ειδικοί αγγειοχειρούργοιαποκατέστησαν με μοσχεύματα την αρτηρία ενώ το πολύωρο χειρουργείο συνέδραμαν και ορθοπεδικοί.
Στη συνέχεια, η ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κλήθηκε να υποστηρίξει το παιδί, που παραμένει διασωληνωμένο και και παρακολουθείται από τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη και τους συνεργάτες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Πάτρας κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνει προσπάθεια να ξυπνήσει ο 11χρονος.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.