Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και προσήχθη στην Ασφάλεια
Μάνος Τσαγκαράκης
Πληροφορίες για την ύπαρξη σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών που ήταν κρυμμένη στην ιδιοκτησία ενός Έλληνα στην περιοχή Ριζάρι της Πέλλας είχαν δεχθεί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας και οι συνάδελφοί τους της Ο.Π.Κ.Ε. ανέλαβαν να κάνουν έρευνα για να την εντοπίσουν.
Πράγματι, στην κατοικία του υπόπτου καθώς και στον αποθηκευτικό χώρο του αγροκτήματός του, ανακάλυψαν ποσότητες που περιείχαν 337 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους δυο κιλών και 770 γραμμαρίων που ο δράστης είχε απλώσει για να τις αποξηράνει.
Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.