Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Αύριο η κηδεία της 50χρονης Μαίρης Μουρτζάκη που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η κηδεία της άτυχης εργαζόμενης στο κυλικείο του μοιραίου Intercity 62 θα τελετεί στη 01.00 το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ηράκλειο
Το τελευταίο «αντίο» θα πουν το μεσημέρι της Δευτέρας συγγενείς και φίλοι της 50χρονης Μαίρης Μουρτζάκη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη.
Η 50χρονη γυναίκα είχε βάρδια στο κυλικείο του Intercity 62 και οδηγήθηκε μαζί με δεκάδες άλλους επιβάτες στον θάνατο το βράδυ του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Η σορός της άτυχης Μαίρης ταυτοποιηθήκε το Σάββατο, καθώς στην Λάρισα μετέβησαν συγγενικά της πρόσωπα για να δώσουν δείγμα DNA.
Η σορός της θα μεταφερθεί σήμερα στο Ηράκλειο και η κηδεία θα γίνει στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.
Κλείσιμο
Το χωριό Αντισκάρι -τόπος καταγωγής της άτυχης 50χρονης- θρηνεί και οι κάτοικοι έχουν ντυθεί στα μαύρα. Άνθρωποι που την γνώριζαν κάνουν λόγο μία χαμογελαστή και καλόκαρδη γυναίκα.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.