Στη γενέτειρά του, στην Αλβανία, θα πουν το ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο, 39χρονο υδραυλικό, αύριο το μεσημέρι οι συγγενείς και οι φίλοι του θύματος.
Τη σορό του 39χρονου αναγνώρισε χθες το πρωί ο αδελφός του, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως μια αδέσποτη σφαίρα έκοψε το νήμα της ζωής του.
Την ίδια ώρα, η νύφη του 39χρονου περιγράφει στο protothema.gr τα τελευταία δραματικά λεπτά που έζησε ο νεαρός Αλβανός μέσα στο καφέ της οδού Κασταμονής στην Νέα Ιωνία από του επτά Αλβανούς δράστες.
«Αυτό που μάθαμε ήταν πως βγήκε έξω για να σωθεί μόλις είδε τους πυροβολισμούς και εκεί τον χτύπησε. Κατάλαβε μάλλον τι έγινε και έτρεχε για να φύγει αλλά δεν πρόλαβε. Μιλούσε πιο πριν με τις σερβιτόρες και τις ρωτούσε ποιοι είναι αυτοί γιατί δεν τους ήξερε. Όταν είδε τον καβγά τους φώναζε 'ηρεμήστε ρε παιδιά, ηρεμήστε'», λέει η σύζυγος του αδελφού του 39χρονου και κάνει λόγο για ένα εργατικό παιδί που δεν είχε μπλεξίματα με ανθρώπους σαν τους εμπλεκόμενους στο φονικό καβγά.
«Δεν ήξερε κανέναν από αυτούς. Δεν είχε σχέση με αυτά. Ούτε το μαγαζί ήταν στέκι του. Δεν ξέρω αν πήγαινε κάποιες φορές για να δει αγώνες όπως την Τρίτη. Ήταν ένα εργατικό και ήσυχο παιδί», τονίζει η ίδια η οποία μαζί με τα αδέλφια του 39χρονου ετοιμάζονται να τον συνοδεύσουν αύριο στην τελευταία του κατοικία, στην πατρίδα τους.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.