Βοσκός καταπλακώθηκε από δέντρο που προσπάθησε να κόψει
Τα ίχνη του 55χρονου είχαν χαθεί από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και αναζητούνταν
Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου ένας 55χρονος βοσκός από το Σιδηροχώρι του δήμου Παγγαίου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και αναζητούνταν.
Ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών είναι ότι καταπλακώθηκε από δέντρο που επιχείρησε να κόψει.
Από το νωρίς το πρωί της Τρίτης είχε ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση ανεύρεσής του από την αστυνομία, τους συναδέλφους και φίλους του. Τελικά ο 55χρονος βοσκός βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή πάνω από το Σιδηροχώρι.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.