Είναι το βαρύ «πυροβολικό» που ρίχνει στους δρόμους η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θα προκύψουν στην κυκλοφορία από την επέλαση του χιονιά.
Το εκχιονιστικό όχημα, Jet Broom, μπαίνει για πρώτη φορά στη «μάχη» και θα αναλάβει τη δύσκολη δουλειά, να κρατήσει ανοιχτή την Εθνική Οδό σε περίπτωση που το χιόνι καλύψει τα πάντα.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο όχημα του στόλου των εκχιονιστικών που διαθέτει η Περιφέρεια με 5,5 μέτρα λεπίδα η οποία μπορεί να αποχιονίσει μέχρι και 2 λωρίδες κυκλοφορίας καλύπτοντας μεγαλύτερες επιφάνειες.
Παράλληλα, το Jet Broom κάνει και ρίψη αλατιού με τη χωρητικότητά του σε αλάτι να φτάνει τους 9 τόνους.
Το εκχιονιστικό διαθέτει τετρακίνηση, είναι ελβετικής κατασκευής και ανακατασκευάστηκε ώστε να ενισχύσει από το φετινό χειμώνα τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.