Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά, έχει προκαλέσει εκτροπής νταλίκας.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, νταλίκα που μετέφερε πορτοκάλια, εξετράπη της πορείας της στον Κηφισό με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετή ώρα το ρεύμα προς Πειραιά. Στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία της περιφέρειας, αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβέστες προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από τις τρεις λωρίδες.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpvvgq91iz89)
Το τροχαίο, σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα, στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Κηφισού με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας έχει τραυματιστεί ελαφρά.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.