Ρέθυμνο: Οδηγός αγροτικού επιτέθηκε με μαγκούρα σε ΙΧ επειδή τον προσπέρασαν - Δείτε βίντεο

Ρέθυμνο: Οδηγός αγροτικού επιτέθηκε με μαγκούρα σε ΙΧ επειδή τον προσπέρασαν - Δείτε βίντεο

«Ποιοι είστε εσείς που θα με προσπεράσετε;» φώναζε ο οδηγός, σύμφωνα με τους νεαρούς που οδηγούσαν το ΙΧ

autokinito
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα, στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με ό,τι κατήγγειλε, παρέα νέων στην τηλεόραση Creta, ένας άνδρας, χρησιμοποιώντας μαγκούρα, έσπασε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν γιατί τον προσπέρασαν στον δρόμο. Το αποτέλεσμα είναι σπασμένα τζάμια και φθορές στις λαμαρίνες. Σημειώνεται πως ο άνδρας οδηγούσε αγροτικό όχημα με φιμέ τζάμια το οποίο οι νεαροί προσπέρασαν.

Δείτε το βίντεο:

Τους έσπασε το αυτοκίνητο με μαγκούρα για μια προσπέραση

Η παρέα με δύο οχήματα ξεκίνησε από το Ηράκλειο για το Ρέθυμνο, με σκοπό να πάνε να διασκεδάσουν. Όπως ανέφεραν, λίγο πριν φτάσουν στο Ρέθυμνο ένα αγροτικό όχημα με φιμέ τζάμια, τους προσπέρασε ενώ παράλληλα έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, παραπάνω από μία φορές. Στην προσπάθειά τους, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξαν οι νεαροί στο Creta, να αποφύγουν τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, προσπέρασαν το αγροτικό, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε εκεί, αλλά πλησίαζε σε επικίνδυνη απόσταση το πίσω μέρος του ενός από τα δύο οχήματα της παρέας από το Ηράκλειο.

Όταν πια τα ΙΧ της παρέας από το Ηράκλειο, είχαν φτάσει στην έξοδο προς Ρέθυμνο το αγροτικό έπεσε πάνω στο ένα αυτοκίνητο από την πλευρά του οδηγού, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να βρεθεί στο πεζοδρόμιο. Το άλλο ΙΧ της παρέας προπορεύτηκε και απομακρύνθηκε υπό τον φόβο να χτυπήσει και αυτούς ενώ οι επιβάτες του αυτοκινήτου που χτυπήθηκε, πανικόβλητοι, άρχισαν να βγαίνουν από το όχημα.

Εξαιτίας όμως της πρόσκρουσης η πόρτα του συνοδηγού σφήνωσε, με αποτέλεσμα η κοπέλα της παρέας να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, ο οδηγός του αγροτικού οχήματος- σε έξαλλη κατάσταση- άρχισε να σπάει με μια μαγκούρα το ΙΧ της παρέας και φώναζε, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες: «Ποιοι είστε εσείς που θα με προσπεράσετε;». Αμέσως μετά, ο οδηγός του αγροτικού μπήκε στο όχημά του και έφυγε, ενώ σε κατάσταση σοκ η παρέα επέστρεψε στο Ηράκλειο, φοβούμενοι μην τους ακολουθήσει με το αγροτικό και το επεισόδιο συνεχιστεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η πολυμελής οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, δείτε φωτογραφίες

Ερντογάν: Η Ελλάδα παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορά μας, μπορούμε και θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα

Τροχαίο στη Συγγρού: Κατέληξε ο 60χρονος οδηγός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης