Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκαν οι νεκροί στο νταμάρι - Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοχειρίας

Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκαν οι νεκροί στο νταμάρι - Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοχειρίας

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί πρόκειται για έναν 70χρονο γνωστό εργολάβο δημοσίων έργων και την 68χρονη σύζυγό του, που ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός

ekav_kalamata
Στην εκδοχή της κοινής αυτοχειρίας εστιάζει η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας για τον θάνατο του ζευγαριού που βρέθηκε το πρωί νεκρό σε δύσβατο σημείο σε μεγάλο βάθος, στο νταμάρι της περιοχής των Λεΐκων στην Καλαμάτας, με την προανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εύρεση δύο πτωμάτων σε νταμάρι στα Λέικα


Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί πρόκειται για έναν 70χρονο γνωστό εργολάβο δημοσίων έργων και την 68χρονη σύζυγό του, που ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Ο άνδρας είχε πέσει από μεγάλο ύψος στο νταμάρι, ενώ η γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο χώρο που είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους.

Δηλώσεις Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα δύο πτώματα στην περιοχή των Λεΐκων


Κλείσιμο
Καλαμάτα Νεκροί


Για την ανάσυρση των σορών επιχειρεί δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους πιο κοντινούς συγγενείς των θυμάτων σε μια προσπάθεια να φωτίσουν τα αίτια της τραγωδίας. Όπως προκύπτει μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, αλλά αν πρόκειται για κοινή αυτοκτονία, ερευνάται τι οδήγησε σε αυτήν το ζευγάρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης