Θεσσαλονίκη: Πιάστηκε στο κέντρο της πόλης με 100 γραμμάρια κοκαΐνης – Είχε κι άλλη σπίτι του
Κατασχέθηκαν σχεδόν 300 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα κινητό και 120 ευρώ
Μάνος Τσαγκαράκης
Η κεντρική Μακεδονία αποτελούσε το πεδίο δράσης ενός 42χρονου Αλβανού που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης σε διάφορες περιοχές, αλλά τελικά εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ασφάλειας Μουδανιών Χαλκιδικής.
Ο αλλοδαπός διακινητής συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης και στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 101,12 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι του σε άλλη περιοχή της πόλης έκρυβε άλλες επτά συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 181,06 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα κινητό τηλέφωνο και 120 ευρώ.
Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Τον έπιασαν με «φιξάκια» κοκαΐνης
Σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 37χρονος Αλβανός, αφού κατά την διάρκεια έρευνας που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν 11 «φιξάκια» τα οποία περιείχαν συνολικά 7,64 γραμμάρια κοκαΐνης και κατασχέθηκαν, μαζί με 3.200 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς