Στην διαγραφή του Ανδρέα Πάτση από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας.
«Η εισπρακτική εταιρεία «Πάτσης» έχει πάρα πολλά χρόνια. Ήταν στενός συνεργάτης της τράπεζας Πειραιώς… μου κάνει εντύπωση που εξεπλάγησαν όλοι τώρα και δεν γνώριζαν το πραγματικό επάγγελμα του κ. Πάτση», ανέφερε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnzv2ye1r8ch)
Σημείωσε μάλιστα πως δεν απαγορεύεται ως βουλευτής να εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του την εισπρακτική εταιρεία και «δεν είναι ο μόνος».
Ο δικηγόρος τόνισε μιλώντας στο Mega, την αναγκαιότητα τα κόμματα να κάνουν ενδελεχή έλεγχο για την επιλογή των υποψήφιων βουλευτών τους.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.