Ένας από τους πιο αξιαγάπητους μαθητές που έκαναν παρέλαση στην Αθήνα, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ σε live μετάδοση.
«Είμαστε όλοι πανέτοιμοι και θα είμαστε το καλύτερο σχολείο που θα δειχθεί στη τηλεόραση!», είπε ο μικρός Κωνσταντίνος, και συνέχισε:
«Το υπόσχομαι σε όλη την Ελλάδα».
Με λαμπρότητα τιμούν και φέτος την 28η Οκτωβρίου όλοι οι Έλληνες. Στην Αθήνα – όπως και στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας – οι μαθητές παρέλασαν για να τιμήσουν την πατρίδα μας.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται στην πρωτεύουσα με τη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα. Στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου συμμετείχαν και τα 235 σχολεία της Α’ Αθηνών (134 δημοτικά, 50 γυμνάσια και 51 λύκεια, γενικής και ειδικής παιδείας), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το κάθε ένα, η ομάδα των Special Olympics, καθώς επίσης και οι πρόσκοποι.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.