Αγρίνιο: Μια ζωγραφιά «πρόδωσε» την ασέλγεια του 28χρονου στον 4χρονο - Πώς τον κάλυπτε η μάνα του

Αγρίνιο: Μια ζωγραφιά «πρόδωσε» την ασέλγεια του 28χρονου στον 4χρονο - Πώς τον κάλυπτε η μάνα του

Ο 28χρονος στο Αγρίνιο είχε πρόσβαση στο αγοράκι μέσω της babysitter μητέρας του - Πότε άρχισαν οι υποψίες στους γονείς

agrinio_molester_new_xr
Μία τραγική ιστορία από το Αγρίνιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ώρες και αφορά υπόθεση ασέλγειας ενός 4χρονου αγοριού από 28χρονο και μάλιστα με τις «πλάτες» της μάνας του δεύτερου, η οποία ήταν babysitter του παιδιού.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Γ' Εθνικής, τον καιρό που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο μόλις τεσσάρων χρονών παιδί, ήταν φαντάρος σε κοντινή περιοχή και συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα του στο σπίτι του αγοριού, στο οποίο δούλευε ως νταντά του.

kravaritis1


Όταν όμως η 52χρονη γυναίκα ανακάλυψε τις αποτρόπαιες πράξεις του γιου της, όχι μόνον τις συγκάλυπτε, αλλά του επέτρεπε να τις διαπράττει κατ' έξακολούθηση.

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποια ζωγραφιά του. Τότε, απευθύνθηκαν σε ειδικό, ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnpkrsn0lm1t)



Το καλοκαίρι του 2021 η καταγγελία κατά του 28χρονου για ασέλγεια

Ήταν καλοκαίρι του 2021 όταν ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου την 52χρονη, τότε, γυναίκα και τον γιο της για κακοποίηση του τετράχρονου γιου του. Η γυναίκα ήταν η babysitter του παιδιού και γι’ αυτόν τον λόγο ο γιος της είχε εύκολη πρόσβαση στο αγοράκι.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον οι πληροφορίες για τα στοιχεία έχουν δημοσιοποιηθεί από την Ελληνική Αστυνομία και πρόκειται για τον Δημήτρη Κραβαρίτη, ποδοσφαιριστή στη Γ’ Εθνική, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διενέργεια γενετήσιων πράξεων σε ανήλικο.

agrinio__3_
agrinio__4_
agrinio__2_
agrinio__1_



Την υπόθεση είχε δημοσιοποιήσει η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε ακόμα 200 μαρτυρίες κακοποίησης. Ωστόσο, η αστυνομική έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν σε εξέλιξη από τα τέλη του του 2021.

Σε ανάρτησή της η Σοφία Μπεκατώρου τονίζει:

«Το αγοράκι τα πρωινά έμενε στο σπίτι του, με μια κυρία 52 ετών (νταντά). Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δε μπορούσαμε να κατανοήσουμε, θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλές.

Τελικά αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι, όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι. Το χειρότερο ήταν ότι η νταντά, μητέρα του δράστη, τους έπιασε, τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι.

Η νταντά ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει. Τελικά η κόλαση του μικρού παιδιού σταμάτησε όταν εκφράστηκε μέσω της ζωγραφικής και απεικόνισε όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και αφορούσαν και τη νταντά και το φαντάρο γιο της. Μετά την πρώτη ζωγραφιά το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές».

Δείτε βίντεο: Φρίκη στο Αγρίνιο: Μια ζωγραφιά «πρόδωσε» την ασέλγεια του 28χρονου στον 4χρονο - Πώς τον κάλυπτε η μάνα του
Αγρίνιο: Μια ζωγραφιά «πρόδωσε» την ασέλγεια του 28χρονου στον 4χρονο - Πώς τον κάλυπτε η μάνα του


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Χωρίς δεύτερη αναμνηστική δόση το 80% των άνω των 60 - Ανησυχία για την «διπλή απειλή» με γρίπη

Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε γιατί έχει να κάνει σεξ από το 2016


Βιασμός 12χρονης: Με 35 ονόματα η «κόκκινη λίστα» της ΕΛΑΣ - Στο επίκεντρο ο 40χρονος διαχειριστής οίκου ανοχής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης