Φονική ληστεία στην Τούμπα: Ξεσπά η μητέρα του 44χρονου - «Τι να το κάνω που ο ένας είναι ισόβια και ο άλλος ελεύθερος;»

Φονική ληστεία στην Τούμπα: Ξεσπά η μητέρα του 44χρονου - «Τι να το κάνω που ο ένας είναι ισόβια και ο άλλος ελεύθερος;»

«Μόλις είδα τους δολοφόνους του, εγώ έτρεμα ολόκληρη, δεν μπορούσα να κάτσω στην καρέκλα», περιέγραψε - Δείτε βίντεο

mitera
Ξεσπά η μητέρα του 44χρονου Μάριου, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2021, μέσα στο ψιλικατζίδικο που δούλευε στην Τούμπα, λέγοντας πως ο γιος της ήταν το στήριγμά της.

Ισόβια είναι η ποινή για τον 27χρονο κατηγορούμενο για τον φόνο του Μάριου, ενώ το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 2 μηνών στον 37χρονο συγκατηγορούμενό του, που κατηγορείτο ότι κρατούσε «τσίλιες» έξω από το κατάστημα.

«Ο πόνος ο δικός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος. Μόλις μπήκαν αυτοί οι δύο, οι δολοφόνοι, εγώ έτρεμα ολόκληρη, δεν μπορούσα να κάτσω στην καρέκλα. Τι να το κάνω, πείτε μου, τι να το κάνω, που έβαλαν ισόβια τον έναν και σε λίγα χρόνια θα είναι έξω, και ο άλλος αφέθηκε ήδη ελεύθερος;», είπε η Τούλα Βασακάρη στο «Live News».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn84o9i77vx5)

Μάλιστα, η ίδια ξέσπασε στο Mega, λέγοντας πως ο δολοφόνος του γιου της αφέθηκε ελεύθερος γιατί σπουδάζει.

«Αν όλα τα παιδιά που πάνε πανεπιστήμιο και σπουδάζουν, τότε εντάξει, ας βγει ο καθένας από αυτά τα παιδιά στον δρόμο να σκοτώνουν και να τους αφήνουν ελεύθερους. Είναι πολύ μεγάλη αδικία. Το δικό μου το παιδί δούλευε πρωί, αλλά πήγαινε βράδυ για να πάρει τα πέντε ευρώ παραπάνω», δήλωσε.

Ληστεία στην Τούμπα: Ισόβια για ανθρωποκτονία στον 27χρονο, ελεύθερος με αναστολή ο συνεργός

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ομόφωνα ένοχοι, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική ληστεία με θύμα τον 44χρονο υπάλληλο.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον 27χρονο αλβανικής καταγωγής την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία με δόλο και πρόσκαιρη ποινή φυλάκισης έντεκα ετών για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στον δεύτερο κατηγορούμενο, τον 37χρονο ελληνικής καταγωγής, επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και δύο μηνών για συνέργεια στη ληστεία και για κατοχή ναρκωτικών. Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Το δικαστήριο του επέβαλε δύο περιοριστικους όρους, της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα και τη συνέχιση της παρακολούθησης του προγράμματος απεξάρτησης.

Σημειώνεται ότι έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης του δικαστηρίου επέβαλε και ο 27χρονος Αλβανός, χωρίς φυσικά να δικαιούται εκ του νόμου αναστολή της ποινής και ως εκ τούτου επιστρέφει στις φυλακές.

Ειδήσεις σήμερα:

Πολυτεχνειούπολη: «Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου» λέει η ανθυπαστυνόμος

Nord Stream: Φόβοι ότι το σαμποτάζ θα οδηγήσει στην οριστική του διάλυση

Ελληνοτουρκικά: Βγαίνει στο Αιγαίο ο Στόλος για την άσκηση «Λόγχη» - Το σενάριο διπλής κρίσης με το Oruc Reis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης