Μια τραγική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα, όπου μια γυναίκα ζούσε με τον νεκρό αδερφό της στο σπίτι τους στη Μαγνησία.
Ειδικότερα, μία ηλικιωμένη γυναίκα από τον Άγιο Δημήτριο Ρήγα Φεραίου, ζούσε για περισσότερες από 24 ώρες με τον νεκρό της αδερφό. Ο άτυχος 77χρονος έφυγε από τη ζωή προχθές το απόγευμα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από παθολογικά αίτια μέσα στην οικία του στο χωριό της Μαγνησίας.
Εκεί ζούσε με την ηλικιωμένη αδερφή του, η οποία παρότι κατάλαβε ότι ο 77χρονος είχε φύγει από τη ζωή, δεν ειδοποίησε κανέναν, όπως μεταδίδει το thenewspaper.
Γείτονες της οικογένειας αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.