Σήμερα θα δικαστεί στο εδώλιο τουΑυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ένας 36χρονος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου συνάντησε τυχαία την πρώην σύντροφό του στην οδό Λ. Ειρήνης με Βενιζέλου, στη Ν. Ιωνία Βόλου την κλώτσησε, την πέταξε κάτω με το μηχανάκι που οδηγούσε και τη χτύπησε, ενώ της έσπασε το φανάρι του ποδηλάτου της.
Ο 36χρονος κατηγορείται για βία, απειλή και εξύβριση χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.
Ο ίδιος φέρεται να αρνείται ότι άσκησε βία στην πρώην σύντροφό του και λέει πως όλα είναι ψέματα.
Κατηγορούμενος και παθούσα νωρίτερα του επεισοδίου είχαν ραντεβού με αφορμή οικονομική διαφορά που έχουν. Η 26χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, καθυστέρησε στο ραντεβού και όταν τελικά πήγε ο κατηγορούμενος είχε φύγει. Τελικά συναντήθηκε μαζί του τυχαία στον δρόμο, όμως ο 36χρονος καταγγέλλεται ότι ήταν εκτός εαυτού.
Μετά την αναβολή, το δικαστήριο διατήρησε την κράτησή του και ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε πίσω στα κρατητήρια.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.