Πάτρα: Ξεκίνησαν τα μπουρίνια - Δείτε βίντεο από την ισχυρή βροχόπτωση
Άστατος θα είναι ο καιρός έως και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου
Ξεκίνησε πριν λίγο η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή της Πάτρας από τις ανατολικές συνοικίες. Η πρωινή μπόρα ήταν η πρώτη από μια σειρά βροχερών επισκέψεων που αναμένονται και τις επόμενες ώρες στην περιοχή.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, ο καιρός θα είναι άστατος σε μεγάλο τμήμα της χώρας μας και σήμερα, τρίτη συνεχόμενη μέρα καιρικής αστάθειας, η οποία εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί έως τη Δευτέρα 15/8.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.