Επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης επιχείρησαν στην περιοχή Πανιπέρι, του Δήμου Μεσσήνης, ανάμεσα στο Καλοχώρι και στην Καστάνια, και κατάφεραν να οριοθετήσουν τη φωτιάπου ξεκίνησε σε αγροτοδασική έκταση.
Στο σημείο βρέθηκαν 40 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποίησαν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται σε δύσβατο σημείο και δεν απειλεί κάποια κατοικημένη περιοχή.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3