Χαλκιδική: Αίσιο τέλος για 4χρονο που είχε εξαφανιστεί μπροστά από τα ματιά των γονιών του
Ο 4χρονος από τη Σερβία βρισκόταν μαζί με τους γονείς του στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, όπου έμεναν - Εντοπίστηκε μια ώρα μετά την εξαφάνισή του
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 4χρονου αγοριού από τη Σερβία τα ίχνη του οποίου χάθηκαν, στη Χανιώτη Χαλκιδικής.
Ο 4χρονος βρισκόταν μαζί με τους γονείς του στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, όπου έμεναν, όταν τον έχασαν από τα μάτια τους. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα.
Ωστόσο, ο μικρός θυμήθηκε τον δρόμο προς το ξενοδοχείο και κινήθηκε προς τα εκεί. Μια ώρα μετά εντοπίστηκε, βάζοντας τέλος στην αγωνία των γονιών του.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.