Ποικίλες συζητήσεις έχει προκαλέσει η δράση στο πλαίσιο του Θεσσαλονίκη Pride, όπου Drag Queens, διάβασαν παραμύθια σε μικρά παιδιά.
Το σχετικό κάλεσμα έγινε όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso», από την οργάνωση «Πολύχρωμο σχολείο».
Η δράση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 23 Ιουνίου στην Πλατεία Ναυαρίνου.
Μικρά παιδιά, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ακούν παραμύθια από Drag Queens, που κάθονται μπροστά από την πολύχρωμη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ.
Στις κοινοποιήσεις που έγιναν στα κοινωνικά δίκτυα, έγραφε «ένα παραμυθάκι ακόμα κυρία», με hastag, τα παιδιά είναι το μέλλον.
Η ΜΚΟ, «Πολύχρωμο Σχολείο – Rainbow Families» διοργανώνει δράσεις που αφορούν ομόφυλα ζευγάρια και ομόφυλες οικογένειες με παιδιά και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει σε θέματα διαφορετικότητας τους ανήλικους, ακόμη και από τη νηπιακή ηλικία.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.