Αιγάλεω: Από θαύμα δεν υπήρξε ατύχημα στο River West - Εισέβαλε με το αυτοκίνητο μέσα από την τζαμαρία

Αιγάλεω: Από θαύμα δεν υπήρξε ατύχημα στο River West - Εισέβαλε με το αυτοκίνητο μέσα από την τζαμαρία

O άνδρας όχι μόνο έπεσε σε τοίχο του εμπορικού κέντρου, αλλά εισέβαλε κανονικότατα μέσα στο κτίριο, ρίχνοντας τζαμαρίες - Δείτε βίντεο

river-west-33
«Άγιο» είχαν πελάτες, επισκέπτες και εργαζόμενοι στο River West καθώς σώθηκαν από την επίθεση του άνδρα με το αυτοκίνητό του στο εμπορικό κέντρο του Αιγαλέω.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που φέρνει στην επιφάνεια το protothema.gr, ο άνδρας όχι μόνο έπεσε σε τοίχο του εμπορικού κέντρου, αλλά εισέβαλε κανονικότατα μέσα στο κτίριο, ρίχνοντας τζαμαρίες και προσκαλώντας αρκετές υλικές ζημιές. 

Το αυτοκίνητο στην τζαμαρία του River West
 

«Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του και αφότου είχε σφηνωθεί με το αμάξι σε μια σκάλα του ισογείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έλεγε διάφορα ασυνάρτητα στους αστυνομικούς ενώ το αμάξι που προκάλεσε την αναστάτωση ήταν νοικιασμένο στο όνομά του.

Από την εισβολή του αυτοκινήτου στο πολυκατάστημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε 3 εμπορικά καταστήματα καθώς και στους τοίχους του ισογείου.

Κλείσιμο
River West


Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

river-west-4
river-west-3
river-west-2
river-west-1
 «Ήμασταν  πάνω στο κατάστημα. Ακούσαμε τον θόρυβο του αυτοκινήτου όταν προσέκρουσε στον τοίχο. Στη συνέχεια υπήρξε άμεση εκκένωση του εμπορικού και πολύ γρήγορα ήρθε η Αστυνομία», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο Αγάλεω.

Βίντεο δήλωση μάρτυρα για το ατύχημα με αυτοκίνητό που έπεσε σε τοίχο εμπορικού κέντρου στο Αιγάλεω
 
Εκπρόσωπος της διαχείρισης του εμπορικού κέντρου, ανέφερε στη συνέχεια: «Είχαμε ένα περιστατικό με ένα αυτοκίνητο που πέρασε στον εσωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου. Ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές. Η ασφάλεια κινητοποιήθηκε άμεσα και εκκενώθηκε το συγκρότημα από επισκέπτες, πελάτες και εργαζομένους».

Αιγάλεω: Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τοίχο εμπορικού κέντρου δήλωση υπεύθυνης του εμπορικού
 

Η ανακοίνωση του River West

«Σε συνέχεια συμβάντος κατά το οποίο οδηγός παραβίασε την είσοδο προκαλώντας περιορισμένες υλικές ζημίες στο RIVER WEST, επιβεβαιώνουμε ότι δεν υπήρξαν τραυματίες. Ο χώρος του εμπορικού εκκενώθηκε προληπτικά ταχύτατα, ενώ η λειτουργία του εμπορικού επανήλθε άμεσα μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις Αρχές με τις οποίες συνεχίζουμε να είμαστε σε πλήρη συνεργασία».

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Γερμανία ενέκριναν νομοσχέδιο που επιτρέπει την επίταξη ή απαλλοτρίωση ενεργειακών υποδομών και εταιρειών

Τι σκότωσε την Κατερίνα και τον Μάριο στη Θεσσαλονίκη - Ερευνούν οι ιατροδικαστές του ΑΠΘ

Στην Αττική τα τρία κρούσματα πιθανής ηπατίτιδας - Τα δύο παιδάκια χρειάστηκαν νοσηλεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης