Άσχημα μπλεγμένος με την βαριά κακουργηματική κατηγορία της κατασκοπείας βρέθηκε ένας 52χρονος από τον Βόλο, ο οποίος θέλησε να βιντεοσκοπήσει με το drone του το αμερικανικό πολεμικό πλοίο «USS Arlington» που έφτασε στο λιμάνι της πόλης για να συμμετάσχει στην διακλαδική άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»!
Την περασμένη Τετάρτη, ο 52χρονος απογείωσε από την περιοχή Πευκάκια στο Βόλο το μη επανδρωμένο αεροσκάφος, το κίνησε πάνω και περιμετρικά του αμερικανικού πλοίου μεταφοράς αμφίβιων οχημάτων και ελικοπτέρων και άρχισε να το βιντεοσκοπεί και να το φωτογραφίζει. Όμως, το drone έγινε αντιληπτό από το πλήρωμα και αμέσως ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο, άνδρες του οποίου εντόπισαν τον χειριστή και τον συνέλαβαν.
Ο 52χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κατασκοπεία σε βαθμό κακουργήματος, πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να ετοιμάσει την απολογία του και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, η κατηγορία της κατασκοπείας δεν στοιχειοθετείται, καθώς δεν βρέθηκε στην κατοχή του άλλο φωτογραφικό υλικό στρατιωτικού περιεχομένου, ενώ η καταγραφή από drone είναι το χόμπι του.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»