Θεσσαλονίκη: Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε 34χρονη
Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός ως συνεργός στην καταγγελλόμενη πράξη - Ως δράστη κατονόμασε 32χρονο, ο οποίος φέρεται να την οδήγησε στο σημείο και -μέχρι στιγμής- διαφεύγει της σύλληψης
Θύμα βιασμούκατήγγειλε ότι έπεσε 34χρονη αλλοδαπή στη Θεσσαλονίκη, ενώ ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός ως συνεργός στην καταγγελλόμενη πράξη.
Όπως κατέθεσε η γυναίκα, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε παράπηγμα, στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Ως δράστη κατονόμασε 32χρονο, ο οποίος φέρεται να την οδήγησε στο σημείο και -μέχρι στιγμής- διαφεύγει της σύλληψης.
Κατά την τέλεση της καταγγελλόμενης πράξης -σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια- βρίσκονταν έξω από το παράπηγμα τρεις άνδρες και μεταξύ αυτών ο συλληφθείς.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.