Η Έλενα Αθανασοπούλου είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη: «Πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε»

Η Έλενα Αθανασοπούλου είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη: «Πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, έκανε λόγο για ένα «άγριο περιστατικό» και τόνισε ότι βρήκε το θάρρος να προχωρήσει σε μήνυση κατά του βιαστή της, χάρη στο κίνημα του ελληνικού #MeToo

athanasopoulou-elena
Η Έλενα Αθανασοπούλου είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό.

Η νεαρή ηθοποιός, με συμμετοχές σε πολλά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1  για την καταγγελία βιασμού της. 

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία δεν κατονόμασε τον σκηνοθέτη που μηνύει, μίλησε για ένα «άγριο περιστατικό» και είπε ότι «πενθεί για το κορίτσι που ήταν τότε» -όπως ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο βιασμός που καταγγέλλει συνέβη όταν εκείνη ήταν 21 ετών.

Τόνισε ακόμη ότι βρήκε το θάρρος να μιλήσει χάρη στο κίνημα του ελληνικού #MeToo.

Καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση


Κλείσιμο
Η ίδια, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει έως τώρα γνωστά από δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά του πασίγνωστου σκηνοθέτη για τον βιασμό της, το 2010, όταν η εκείνη ήταν 21 ετών.

Όσον αφορά στον φερόμενο ως δράστη, πρόκειται για άνθρωπο που έχει υπογράψει πάρα πολλές τηλεοπτικές παραγωγές με το τελευταίο του σίριαλ, μάλιστα, να σημειώνει μεγάλη επιτυχία αυτή τη σεζόν, που προβάλλεται σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα με την μήνυση της ηθοποιού, η ίδια γνώρισε τον σκηνοθέτη το 2009 μέσω κοινής παρέας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κατέσχεσαν στα Φίτζι πολυτελή θαλαμηγό που φέρεται να ανήκει σε Ρώσο ολιγάρχη

Απίστευτο περιστατικό στη Σαγκάη: «Πέθαναν» ηλικιωμένο και τον έβαλαν σε σακούλα ενώ ήταν ζωντανός

To ρωσικό ΥΠΕΞ κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι υποστηρίζει νεοναζί στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης