Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μαμά γιατί τρέμω;» - Το λάθος που την «πρόδωσε» στην παιδίατρο

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μαμά γιατί τρέμω;» - Το λάθος που την «πρόδωσε» στην παιδίατρο

Τι κατέθεσε παιδίατρος για τα επεισόδια της Τζωρτζίνας - Η 33χρονη διέγραφε τις ηλεκτρονικές της αναζητήσεις - Πού κινούνται οι έρευνες - Λέων: Στη Μαλένα δεν διαπιστώνεται ίκτερος που είναι βασικό εύρημα της ηπατικής ανεπάρκειας

roula_manos_tzwrtzina_art
Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για την υπόθεση της Πάτρας και ειδικότερα για τη μάνα των τριών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς για τα επεισόδια με σπασμούς της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας, που κατηγορείται ότι την σκότωσε με θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Οι γιατροί, όμως, αυτά τα επεισόδια δεν τα είδαν ποτέ, γεγονός που τους είχε προβληματίσει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjegwlv13nk9)


Ένα λάθος της μητέρας στην περιγραφή των επεισοδίων που πάθαινε το παιδί φαίνεται ότι θορύβησε τους παιδιάτρους. Όταν το κοριτσάκι εισήχθη στο Ωνάσειο για να βάλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η Ρούλα με την παιδίατρο για τους σπασμούς της Τζωρτζίνας στο σπίτι, έκανε ένα λάθος το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε “μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;”», ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δεδομένου ότι αυτό δε συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, η παιδίατρος ζήτησε να της διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών. Τότε, η μητέρα της απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια απώλεσε, σύμφωνα με την κ. Μπούντα.

Κλείσιμο
Το ψέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου φάνηκε και η κατηγορούμενη προσπάθησε να το «μπαλώσει», ωστόσο δεν έπεισε την γιατρό.

Διέγραφε τις ηλεκτρονικές της αναζητήσεις - Οι επόμενες κινήσεις της αστυνομίας

Στο μεταξύ, μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί στις αστυνομικές αρχές η αρνητική στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου να δώσει τους κωδικούς του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου ώστε να επιτραπεί η πρόσβαση των αστυνομικών στην ηλεκτρονική της αλληλογραφία. Οι φόβοι της Ρούλας και η μη συνεργασία της με τις Αρχές ώστε να προχωρήσει γρήγορα η έρευνα σχετικά με την πορεία της κεταμίνης που προκάλεσε το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, αλλά και να ελεγχθούν οι επικοινωνίες και οι λογαριασμοί της κατηγορούμενης, θεωρούνται επιβαρυντικά στοιχεία για την ίδια από τους αστυνομικούς .

Το στοιχείο εκείνο που προβληματίζει τους ειδικούς είναι ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου φρόντισε να σβήσει τα ηλεκτρονικά «ίχνη» της και τις ύποπτες αναζητήσεις της.Συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι επικεντρώθηκαν στο υπολογιστικό νέφος (cloud) που βρίσκει τους κωδικούς και διαπίστωσαν ότι η κατηγορούμενη γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Παράλληλα έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια.

Η αστυνομία μπορεί να βρει λύσεις αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος ενώ αναμένεται να ζητήσει και από άλλα μέλη της οικογένειας να δώσουν τους κωδικούς τους στο πλαίσιο της έρευνας.

Την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται για 15η μέρα στις φυλακές Κορυδαλλού, αφιερώνει το χρόνο της είτε σε τηλεφωνικές συνομιλίες με την οικογένειά της και τους συνηγόρους της, είτε με το να βρίσκεται καθηλωμένη μπροστά στη τηλεόραση μέσα στο κελί της για να μαθαίνει τις εξελίξεις της υπόθεσής της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ούτε τη Μεγάλη Δευτέρα την επισκέφτηκαν η μητέρα της και η αδερφή της, το τρίτο κατά σειρά επισκεπτήριο στο οποίο δεν εμφανίστηκαν οι συγγενείς της.

Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης