Σε μια σαρκαστική ανάρτηση στο Twitter, προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων… συνδέοντας την υπόθεση της έρευνας για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, με αυτή του κορωνοϊού.
Ο Γρηγόρης Λέων, έγραψε με χιούμορ, ότι η υπόθεση της Πάτρας θα έχει μικρότερη διάρκεια από την πανδημία…. και έτσι δεν θα χρειαστεί να μάθουμε απ’ έξω όλους τους ιατροδικαστές που βγαίνουν στα Μέσα Ενημέρωσης και διατυπώνουν τη γνώμη τους για το θέμα.
«Ευτυχώς που η υπόθεση της Πάτρας θα έχει μικρότερη διάρκεια από την Covid-19 γιατί αλλιώς μετά τους λοιμωξιολόγους θα μάθετε και όλους τους ιατροδικαστές! #Πατρα», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.
Ευτυχώς που η υπόθεση της Πάτρας θα έχει μικρότερη διάρκεια από την Covid-19 γιατί αλλιώς μετά τους λοιμωξιολόγους θα μάθετε και όλους τους ιατροδικαστές! #Πατρα
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»