Καστοριά: Αστυνομικοί και φαρμακοποιός συνελήφθησαν για πλαστά rapid test
Οι δύο αστυνομικοί δεν ήθελαν να κάνουν τα rapid test που απαιτούνται για να πηγαίνουν στην υπηρεσία τους και είχαν συνεννοηθεί με την ιδιοκτήτρια ενός φαρμακείου να τους δηλώνει ως «αρνητικούς» καταχωρώντας ανύπαρκτα τεστ
Ανεμβολίαστοι ήταν δύο αστυνομικοί, αλλά δεν ήθελαν να κάνουν ούτε ταrapid testπου απαιτούνται για να πηγαίνουν στην υπηρεσία τους στην Καστοριά και είχαν συνεννοηθεί με την ιδιοκτήτρια ενός φαρμακείου να τους δηλώνει ως «αρνητικούς» καταχωρώντας ανύπαρκτα τεστ!
Το χειρότερο είναι ότι ο ένας από τους δυο ένστολους συμμετείχε αρκετές φορές σε κλιμάκιο που διενεργούσε ελέγχους σε καταστήματα για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, για πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης ή μάσκες και δεν δίσταζε να επιβάλλει πρόστιμα στους πολίτες που δεν τα εφάρμοζαν, ενώ παρανομούσε και ο ίδιος!
Τόσο οι αστυνομικοί όσο και η φαρμακοποιός συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, καθώς αποκαλύφθηκε η κομπίνα με τον ψευδή διαγνωστικό έλεγχο και θα υποστούν τις συνέπειες που ορίζει ο νόμος, ενώ οι δυο ένστολοι θα παραπεμφθούν και στο πειθαρχικό όργανο της ΕΛ.ΑΣ..
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας