Καστοριά: Αστυνομικοί και φαρμακοποιός συνελήφθησαν για πλαστά rapid test
Οι δύο αστυνομικοί δεν ήθελαν να κάνουν τα rapid test που απαιτούνται για να πηγαίνουν στην υπηρεσία τους και είχαν συνεννοηθεί με την ιδιοκτήτρια ενός φαρμακείου να τους δηλώνει ως «αρνητικούς» καταχωρώντας ανύπαρκτα τεστ
Ανεμβολίαστοι ήταν δύο αστυνομικοί, αλλά δεν ήθελαν να κάνουν ούτε ταrapid testπου απαιτούνται για να πηγαίνουν στην υπηρεσία τους στην Καστοριά και είχαν συνεννοηθεί με την ιδιοκτήτρια ενός φαρμακείου να τους δηλώνει ως «αρνητικούς» καταχωρώντας ανύπαρκτα τεστ!
Το χειρότερο είναι ότι ο ένας από τους δυο ένστολους συμμετείχε αρκετές φορές σε κλιμάκιο που διενεργούσε ελέγχους σε καταστήματα για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, για πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης ή μάσκες και δεν δίσταζε να επιβάλλει πρόστιμα στους πολίτες που δεν τα εφάρμοζαν, ενώ παρανομούσε και ο ίδιος!
Τόσο οι αστυνομικοί όσο και η φαρμακοποιός συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, καθώς αποκαλύφθηκε η κομπίνα με τον ψευδή διαγνωστικό έλεγχο και θα υποστούν τις συνέπειες που ορίζει ο νόμος, ενώ οι δυο ένστολοι θα παραπεμφθούν και στο πειθαρχικό όργανο της ΕΛ.ΑΣ..
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.