Πόλεμος στην Ουκρανία: Επιπλέον 1.000 μισθοφόρους στέλνει η Ρωσία σε ουκρανικό έδαφος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Επιπλέον 1.000 μισθοφόρους στέλνει η Ρωσία σε ουκρανικό έδαφος

Όπως μεταδίδει το CNN, αναμένονται στην τελική φάση της εισβολής, μαζικοί βομβαρδισμοί στις μεγάλες πόλεις προκειμένου να έρθει η υποταγή της Ουκρανίας

oukrania
Η Ρωσία συνεχίζει το σφυροκόπημα της Ουκρανίας για δέκατο 24ώρο στέλνοντας τις επόμενες ώρες στην επικράτεια της χώρας πάνω από 1.000 μισθφόρους.

Όπως μεταδίδει το CNN, επικαλούμενο πολεμικούς αναλυτές, στο ουκρανικό έδαφος θα βρεθούν περισσότεροι από 1.000 μισθοφόροι, άρτια εκπαιδευμένοι και οπλισμένοι, οι οποίοι, κατά κύριο λόγο, έχουν ειδικές αποστολές.

Οι ΗΠΑ έχουν βάσιμες πληροφορίες πως κατά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, οι μισθοφόροι της Μόσχας έπαιξαν σημαντικό ρόλο «σε συγκεκριμένα μέρη», κάτι που επιβεβαίωσε και αξιωματούχος του Πενταγώνου. Αξίζει να σημειωθεί, πάντα με την ίδια πηγή, πως οι μισθοφόροι που βρέθηκαν στην εισβολή κατάφεραν ελάχιστα πράγματα καθώς η ουκρανική αντίσταση κατάφερε να τους εξουδετερώσει.

Παράλληλα, το αμερικανικό δίκτυο αναφέρει πως οι επόμενες κινήσεις της Μόσχας είναι αυτές που προκαλούν και την μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς αναμένονται στην τελική φάση της εισβολής, μαζικοί βομβαρδισμοί στις μεγάλες πόλεις οι οποίες θα φέρουν και την υποταγή της Ουκρανίας.

«Είναι μια φρικτή προσέγγιση. Τα βαρύτερα όπλα φέρνουν και μεγαλύτερες καταστροφές. Είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση. Οι επόμενες ημέρες θα είναι οι χειρότερες, με περισσότερο θάνατο και καταστροφή, με τους Ρώσους να συνεχίζουν τις επιθέσεις», ήταν η τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κατάπαυση πυρός σε Μαριούπολη και Βολνοβάκα ανακοίνωσε η Ρωσία

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Αυτός είναι ο 61χρονος που συνελήφθη για το τετραπλό φονικό

Απαγωγή Κυπαρίσση: Οργανωμένοι και διαβασμένοι οι απαγωγείς - Σε ποια λάθη εστιάζει η ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης