Λαμία - Τροχαίο: Σοβαρά τραυματίες δύο νεαροί, «εκτοξεύθηκαν» από τη μηχανή - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Λαμία - Τροχαίο: Σοβαρά τραυματίες δύο νεαροί, «εκτοξεύθηκαν» από τη μηχανή - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ηλικιωμένος οδηγός σταμάτησε απότομα με αποτέλεσμα το δίκυκλο να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο - Στο νοσοκομείο δύο νεαροί 20 και 27 ετών, δεν φορούσαν κράνος

544b0ea734b022747d6c301b87d74959_L
Σοβαρό τροχαίο ύστερα από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Λεωφόρο Καλυβίων στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα δύο οχήματα κινούνταν προς Λαμία, όταν για άγνωστο λόγο, το ΙΧ που οδηγούσε ηλικιωμένος, φέρεται να έκοψε ταχύτητα, με αποτέλεσμα η μηχανή που ακολουθούσε να πέσει με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Τα δύο παιδιά που επέβαιναν στη μηχανή, ηλικίας 20 και 27 ετών, μετά τη σύγκρουση εκτινάχτηκαν πολλά μέτρα μακριά και προσγειώθηκαν στο οδόστρωμα, ενώ όπως φαίνεται  και στις φωτογραφίες η μηχανή διαλύθηκε.

Τα δύο παιδιά τραυματίστηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση και την πτώση στο οδόστρωμα, με τον 27χρονο να είναι πιο σοβαρά χτυπημένος και δυστυχώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φορούσαν κράνος.

Κλείσιμο
Τα δύο τραυματισμένα παιδιά παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο και τα μετέφεραν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στο αυτοκίνητο εκτός από τον ηλικιωμένο οδηγό επέβαιναν μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί και είναι ευτύχημα που δεν τραυματίστηκαν και αυτοί από τη σφοδρή σύγκρουση με τη μηχανή.

Σταθμοί της Τροχαίας βρίσκονται επίσης, μαζί με Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που έχει κλείσει προσωρινά τη Λεωφόρο Καλυβίων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:

LamiaReport.gr: Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία

MHXANI002
Μηχανη003
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης