Προβλήματα λόγω χιονιά στη λειτουργία των σχολικών μονάδων της Δυτικής Μακεδονίας
Ποια σχολεία είναι κλειστά
Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύκτας, καθώς και οι θερμοκρασίες υπό του μηδενός που επικρατούν σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων.
Έτσι, στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου με απόφαση των δημάρχων την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.
Επίσης στην ΠΕ Κοζάνης και στους δήμους Εορδαίας και Σερβίων, τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά ενώ στον Δήμο Κοζάνης η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9.15 πμ. και η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 20:00.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.