Δασκάλα από το Μιζούρι παντρεύτηκε τον μαθητή που αποπλάνησε και την «έβγαλε καθαρή»!

Δασκάλα από το Μιζούρι παντρεύτηκε τον μαθητή που αποπλάνησε και την «έβγαλε καθαρή»!

Γιατί οι τοπικές Αρχές αποφάσισαν να κλείσουν την υπόθεση, που θυμίζει έντονα τον διαβόητο δεσμό της Μέρι Κέι Λετούρνο με τον μαθητή της

baylee-turner-mugshot
Οι εισαγγελικές Αρχές στο Μιζούρι αποφάσισαν να μην οδηγήσουν τελικά στο δικαστήριο μια καθηγήτρια Λυκείου που κατηγορούνταν για σεξουαλική συνεύρεση με μαθητή της, μετά τον πρόσφατο γάμο των δύο εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται ρεπορτάζ τοπικού μέσου, η 26χρονη Μπέιλι Τέρνερ είχε παραδεχτεί σε αστυνομικούς ότι είχε κάνει σεξ με τον εν λόγω μαθητή στο σπίτι της τον Ιανουάριο του 2019 και επρόκειτο να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για να βρεθεί ενώπιον των ευθυνών της.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η 26χρονη παντρεύτηκε στο μεταξύ τον νεαρό άνδρα τον οποίο εκμεταλλεύθηκε ερωτικά από τη θέση της δασκάλας έκανε αρκετά πιο περίπλοκη την υπόθεση για τις εισαγγελικές Αρχές. Κι αυτό γιατί, ως σύζυγος της κατηγορουμένης, ο πρώην μαθητής (και θύμα) είχε πλέον το δικαίωμα να αρνηθεί να καταθέσει, δυσχεραίνοντας το έργο της κατηγορούσας Αρχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τέρνερ παραιτήθηκε από το Sarcoxie High School μετά τη σύλληψή της τον Φεβρουάριο του 2019 και δεν διαθέτει πλέον άδεια για να διδάσκει.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε ακριβώς η Τέρνερ και ο μαθητής της, η ηλικία του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί, αποφάσισαν να παντρευτούν. Η υπόθεση πάντως θυμίζει αρκετά τη διαβόητη σχέση της δασκάλας Μέρι Κέι Λετούρνο με τον μαθητή της, Βίλι Φουαλάου, τον οποίο βίασε το 1996 όταν το αγόρι ήταν μόλις 12 χρονών! Η Λετούρνο δήλωσε ένοχη για βιασμό το 1997, εξέτισε ποινή φυλάκισης 7 ετών αλλά παντρεύτηκε τον Φουαλάου το 2005.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά μαζί προτού χωρίσουν το 2017. Η Λετούρνο πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου το 2020 σε ηλικία 58 ετών.




Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί έχουμε αύξηση των θανάτων από κορωνοϊό– Τέσσερις βασικοί λόγοι

To ABC News τιμώρησε τη Γούπι Γκόλντμπεργκ γιατί είπε ότι το Ολοκαύτωμα «δεν είχε σχέση με τη φυλή»

Τέλη κυκλοφορίας: Διευκρινίσεις για οχήματα σε ακινησία, διαγραφές και μεταβιβάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης