Δώδεκα επιστήμονες από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ) συναντιούνται αύριο για να παρουσιάσουν τις επιστημονικές τους απαντήσεις, την επιστημονική αλήθεια σχετικά με δώδεκα συνήθεις θεωρίες συνωμοσίας.
Η εκδήλωση με τίτλο «Θεωρίες συνωμοσίας και επιστημονική αλήθεια» θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12.00 μ.μ. διαδικτυακά και, όπως αναφέρει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, θα εξετάσει θεωρίες όπως: «Αν τα εμβόλια covid-19 είναι επικίνδυνα και έχουν κρυφούς σκοπούς. Αν υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις που προκαλούν στοχευμένα ισχυρούς και καταστροφικούς σεισμούς. Αν υπάρχει μυστικό πρόγραμμα για την προσθήκη μυστηριωδών τοξικών ενώσεων στην ατμόσφαιρα μέσω αεροψεκασμών από επιβατικά και μη αεροπλάνα που σχηματίζουν ορατά γραμμικά νέφη στον ουρανό με διάφορα κίνητρα. Τι συμβαίνει με τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) ή αλλιώς UFΟ (Unidentified Flying Objects). Τι ισχύει σχετικά με τις αστρολογικές προβλέψεις. Είναι επίπεδη η Γη;».
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Χρίστος Δήμας και ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, καθηγητής, Αθανάσιος Κυριαζής.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσα από το κανάλι YouTube του ΕΑΑ εδώ:
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.