Ηράκλειο: Δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο που τον σταμάτησε για έλεγχο, του έκοψε κομμάτι (φωτογραφία)

Ηράκλειο: Δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο που τον σταμάτησε για έλεγχο, του έκοψε κομμάτι (φωτογραφία)

Σοκαριστική εικόνα από την επίθεση που δέχθηκε - Ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, οι δράστες συνελήφθησαν

astunomikos
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο, όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 21 χρόνων και ο δεύτερος επιτέθηκε σε έναν από αυτούς... δαγκώνοντάς τον στο πηγούνι του!

Οι νεαροί "νταήδες", που είναι γόνοι γνωστής οικογένειας η οποία απασχολεί συχνά με την παράνομη δράση της τις αρχές, έγιναν έξαλλοι όταν είδαν τους αστυνομικούς να τους σταματούν την ώρα που έμπαιναν στο αυτοκίνητό τους στην περιοχή του Αγίου Σύλλα. Τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε, όμως... Ξαφνικά, ο 21χρονος άρπαξε από το αλεξίσφαιρο έναν 49χρονο αστυνομικό και, πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, τον δάγκωσε στο πρόσωπο κόβοντας ένα κομμάτι από το πηγούνι του!

Αμέσως παρενέβησαν οι συνάδελφοι του αιμόφυρτου αστυνομικού και ακινητοποίησαν τους δυο νεαρούς, οι οποίοι κρατούνται στο αστυνομικό μέγαρο και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για απείθεια, εξύβριση και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο 49χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε τη φωτογραφία:

268526233_4698826120229395_6263671236328058215_n
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης