Η 75χρονη γυναίκα έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, αφού αφενός η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου έχει πάψει από το καλοκαίρι να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορωνοϊούκαι αφετέρου διότι κρίνεται αδύνατη η διακομιδή της τη δεδομένη στιγμή.
Σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, όταν ο αδερφός της, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται ακόμη.
Η κατάστασή της υγείας της θεωρείται εξαιρετικά ασταθής από τους ιατρούς που την παρακολουθούν και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.