Κύπρος: Γαμήλιο γλέντι στις φυλακές με κάλυψη από το Netflix

Κύπρος: Γαμήλιο γλέντι στις φυλακές με κάλυψη από το Netflix

Δύο κατάδικοι παντρεύτηκαν στην εκκλησία των Κεντρικών Φυλακών της Κύπρου – Μαζί με το γλέντι γιόρτασε την ονομαστική της γιορτή και η διευθύντρια – Τι κατέγραψε το συνεργείο του Netflix – Δείτε φωτογραφίες

kypros_fylakes3
Γάμος έγινε σήμερα στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου στην Λευκωσία, παράλληλα με γιορτή της Διευθύντριας του Σωφρονιστικού Ιδρύματος Άννας Αριστοτέλους με σούβλες λαούτα και βιολιά.

Κατάδικοι - Ελληνοκύπριος και Ελληνοκύπρια - παντρεύτηκαν στην εκκλησία των Φυλακών και το ευτυχές γεγονός έτυχες τηλεοπτικής κάλυψης από το Netflix που κάνει γυρίσματα με τον δημοσιογράφο Raphael Rowe.

Ο γάμος έγινε με κάθε επισημότητα ενώ στήθηκε και σκηνικό με πιάνο και σιντριβάνι για την φωτογράφηση των νεονύμφων… που δεν θα ζουν μεν κάτω από την ίδια στέγη, μέχρι να εκτίσουν τις ποινές τους, αλλά θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο σε διαφορετικές πτέρυγες και κελιά.

Παράλληλα με το γλέντι του γάμου γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με σούβλες και άλλα εδέσματα η διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, η οποία έχει αναμορφώσει το Σωφρονιστικό Ίδρυμα με αποτέλεσμα να θεωρείται πρότυπο ακόμα και για χώρες με προηγμένα συστήματα όπως οι Σκανδιναβικές. Στο γλέντι συμμετείχε και το συνεργείο του Netflix, το οποίο βρίσκεται στις Φυλακές στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για τις καλύτερες φυλακές του κόσμου.

kypros_fylakes
kypros_fylakes1
kypros_fylakes2



Ειδήσεις σήμερα:

Το τερμάτισε ο Παπανδρέου - Με επιστολή καταγγέλλει νοθεία στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ


Η Τζένιφερ Άνιστον βαρέθηκε να την ρωτάνε γιατί δεν έκανε παιδιά - Η «τοξική» μητέρα της και τα «τρολ» του Διαδικτύου


Σε ύφεση η πανδημία, αλλά πάνω από 50.000 τα ενεργά κρούσματα λέει η Παπαευαγγέλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης