Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο αρνητής πατέρας μαθητή που μήνυσε τους εκπαιδευτικούς

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο ο αρνητής πατέρας μαθητή που μήνυσε τους εκπαιδευτικούς

Για ψευδή καταμήνυση κατηγορείται ο αρνητής πατέρας και ο συμπαραστάτης του που στο παρελθόν είχε κάνει μήνυση σε κομμωτήριο

thessaloniki_pateras
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκαν για δίκη ο αρνητής πατέρας και ο συμπαραστάτης του, που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ψευδή καταμήνυση.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, ο αρνητής πατέρας απαίτησε τη συμμετοχή του γιου του στην εκπαιδευτική διαδικασία, χωρίς την επίδειξη του self test. Οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου, που βρίσκεται στην περιοχή Αμπελοκήπων- Μενεμένης, απαγόρευσαν την είσοδο στο παιδί όπως προβλέπεται από τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Ο πατέρας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και υπέβαλε μηνύσεις κατά των εκπαιδευτικών. Αμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης και ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η διαδικασία έγινε μετά την παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τον σχηματισμό δικογραφίας για όσους υποβάλλουν μηνύσεις κατά εκπαιδευτικών και υγειονομικών σχετικά με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο αρνητής πατέρας



Στο αυτόφωρο και ο συμπαραστάτης του


Κλείσιμο
Ο συμπαραστάτης του είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, όταν έκανε μήνυση και αγωγή, ζητώντας 10.000 ευρώ από ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου, καταγγέλλοντας άρνηση παροχής υπηρεσιών και απόπειρα βασανισμού.

Μετά τη χθεσινή σύλληψη του πατέρα, ο 55χρονος πήγε στο τμήμα όπου κρατούνταν και ζήτησε να δει τον συλληφθέντα για να του συμπαρασταθεί, χωρίς να έχει προσκομίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να τηρεί τα υγειονομικά μέτρα. Όταν οι αστυνομικοί του τμήματος του ζήτησαν να συμμορφωθεί με το υγειονομικό πρωτόκολλο ο 55χρονος έκανε μήνυση στον διοικητή του αστυνομικού τμήματος με αποτέλεσμα να συλληφθεί για ψευδή καταμήνυση.


Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μαζί με τον 45χρονο αρνητή πατέρα, ενώ εισερχόμενος στο δικαστήριο ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι «μηνύσαμε τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος και μας συνέλαβαν» , ενώ ερωτηθείς για τον λόγο της μήνυσης απάντησε «για τα βασανιστήρια που μας επιβάλουν» δείχνοντας επιδεικτικά τις χειροπέδες που του είχαν περάσει οι αστυνομικοί.

thessaloniki_pateras1


Ειδήσεις σήμερα:

Αποφυλακίζεται το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα

Συγκινεί ο αδελφός της Παρθένας Κουτμερίδου- «Θα είμαι κοντά στο παιδί σου, θα του πω πως θυσίασες τη ζωή σου για κείνο...»

Από πού προήλθε η «περίεργη» παραλλαγή Όμικρον; Τα τρία σενάρια, σύμφωνα με τους επιστήμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης