Το τελευταίο αντίο στη Παρθένα Κουτμερίδου

Το τελευταίο αντίο στη Παρθένα Κουτμερίδου

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της 38χρονης δικηγόρου, κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, που έγινε στην Τριανταφυλλιά Σερρών - Βαθιά οδύνη και συγκίνηση από τον επικήδειο του αδελφού της, που κάλεσε όλους να εμβολιασθούν

koutmeridou-kideia343
Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της, στην Τριανταφυλλιά Βισαλτίας, κηδεύεται αυτή την ώρα η Παρθένα Κουτμερίδoυ, κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, που έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Η άτυχη γυναίκα μολύνθηκε από τον ιό στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα υποβλήθηκε σε καισαρική τομή ενώ ήταν διασωληνωμένη προκειμένου να σωθεί το νεογνό, αλλά δυστυχώς η ίδια δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.




serres_98


Συγκλόνισε ο αδελφός της: «Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου»


Κλείσιμο
Η κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδου ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, στο χωριό Τριανταφυλλιά στις Σέρρες. Τραγικές φιγούρες στην εκκλησία, ο πατέρας της 38χρονης και πρώην βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ, ο σύζυγός της αλλά και ο αδερφός της.

Ο αδερφός της, στον επικήδειο λόγο του είπε ότι στην αρχή οι απόψεις για τον εμβολιασμό των εγκύων ήταν διφορούμενες, βρέθηκε μπερδεμένη σε αυτό το δίλημμα κ το πλήρωσε με την ζωή της.

«Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου, να του θυμίζω πως είχε την καλύτερη μανούλα και υπόσχομαι να του πως πως θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό».

«Με ένα σφίξιμο στο στομάχι, με τα μάτια δακρυσμένα και με το κεφάλι σκυφτό αποχαιρετούμε μια συντοπίτισσα μας που έφυγε πρόωρα, αδόκητα και άδικα από τη ζωή», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τον αδόκητο χαμό της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Σερρών.

koytmeridoy




Ειδήσεις σήμερα:

Στην Κρήτη το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον στην Ελλάδα

Στην τελική ευθεία για την κάλπη του ΚΙΝΑΛ - «Μάχη» Ανδρουλάκη, Λοβέρδου, Παπανδρέου

«Τέλος χρόνου» και πρόστιμα για προθεσμίες που λήγουν σε 30 μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης