Έγκλημα στην Ιεράπετρα: «Έσφαξα την μάνα σου, είναι τέζα» είπε στην κόρη τους ο δολοφόνος της Νεκταρίας

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: «Έσφαξα την μάνα σου, είναι τέζα» είπε στην κόρη τους ο δολοφόνος της Νεκταρίας

Η νεαρή Ευγενία ξεσπά και περιγράφει την αρρωστημένη κατάσταση που βίωναν οικογενειακώς εξαιτίας του πατέρα της - Οι κακοποιήσεις των παιδιών, η στιγμή της αποκάλυψης της δολοφονίας - Βίντεο

ginaikoktonia_crete_a
Την σιωπή της έσπασε η Ευγενία, κόρη της Νεκταρίας που δολοφόνησε άγρια ο σύζυγός της στην Ιεράπετρα σε άλλη μία υπόθεση συζυγοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το νεαρό κορίτσι μιλώντας στο MEGA το πρωί του Σαββάτου, εξηγεί πως ο πατέρας της έμαθε μόλις δύο εβδομάδες πριν για τη νέα σχέση της μητέρας της και πως αυτό τον φόρτισε συναισθηματικά. «Ο πατέρας μου σκέφτηκε: ‘Ή εγώ ή κανείς’» είπε ξεσπώντας η Ευγενία. Όπως τόνισε εδώ και πολλά χρόνια οι σχέσεις μεταξύ των γονέων της ήταν τυπικές και μόνο προς χάριν των παιδιών τους, καθώς είχαν χωρίσει.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η περιγραφή της στιγμής που έμαθε πως η μητέρα της δολοφονήθηκε. Όπως λέει το νεαρό κορίτσι, κάλεσε τον πατέρα της να του ζητήσει τον λόγο γιατί δεν την ξύπνησε όπως είχαν συνεννοηθεί προκειμένου αυτή να πάει στην δουλειά. Εκείνη την στιγμή ο πατέρας της της είπε «Έσφαξα την μάνα σου’. Η μάνα σου είναι τέζα, κάτω».

Η κοπέλα εξηγεί πως το τηλεφώνημα έγινε λίγα λεπτά αφότου είχε γίνει η δολοφονία, καθώς άκουγε ακόμη τον πατέρα της λαχανιασμένο να τρέχει. «Πίστεψα από την αρχή ότι κάτι κακό είχε συμβεί γιατί έπαιρνα τηλέφωνο τη μαμά μου και το σήκωνε αυτός, αλλά πίστευα ότι την είχε δείρει. Τότε ήταν που κατευθύνθηκα αρχικά προς το σπίτι της, όπου δεν βρήκα κανέναν και μετά στο χώρο εργασίας της, όπου και βρέθηκα μπροστά στο φριχτό θέαμα».

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfimgqlxb0jd-sf)

Είχε «παρελθόν»

Κλείσιμο
Κακοποιητικές συμπεριφορές είχε εμφανίσει πολλές φορές κατά το παρελθόν ο πατέρας της πάνω στα παιδιά της οικογένειας, σύμφωνα με την ίδια, και αυτό ήταν που την οδήγησε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

«Με είχε χτυπήσει σοβαρά και ήρθε η αστυνομία να τον μαζέψει και να τον οδηγήσει στη ψυχιατρική κλινική για 2 εβδομάδες» αναφέρει η Ευγενία. «Πολλές φορές απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και ότι θα κάνει κακό στη μητέρα μου αλλά δεν πίστευα ότι θα φτάσει στο σημείο να το κάνει» λέει συγκλονισμένη.

Είχαν χωρίσει εδώ και 10 χρόνια

Την ώρα που τα τέσσερα παιδιά της 48χρονης Νεκταρίας, της άγρια δολοφονημένης μητέρας από την Ιεράπετρα που έπεσε νεκρή με 16 μαχαιριές από τα χέρια του πρώην συζύγου της προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ, αποτροπιασμό και θυμό προκαλούν τα πλάνα από τα τελευταία λεπτά της ζωής της. Ειδικά τα στιγμιότυπα με την 48χρονη να τρέχει με τρόμο, προκειμένου να ξεφύγει από την μανία του 54χρονου που την κυνηγάει με το μαχαίρι στα χέρια είναι συγκλονιστικά, καθώς είναι η τελευταία φορά που εκείνη καταγράφεται ζωντανή.

Το ίδιο σοκαριστικά και τα πλάνα ελάχιστα λεπτά μετά, στα οποία ο 54χρονος με το κράνος στο κεφάλι και το φονικό όπλο στα χέρια, λες και δεν τρέχει το παραμικρό, κατευθύνεται προς το σημείο του πάρκινγκ όπου είχε αφήσει νωρίτερα το μηχανάκι του.

Κρήτη γυναικοκτονία

Σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της ξενοδοχειακής μονάδας, που είχε επισκεφτεί την ημέρα εκείνη η 48χρονη με σκοπό να πιάσει δουλειά, ο 54χρονος φαίνεται ξεκάθαρα πως έφτασε ως εκεί προκειμένου να κάνει πράξη τις απειλές, που όπως είχε αποκαλύψει στο protothema.gr κολλητή φίλη της Νεκταρίας, της είχε εξαπολύσει πολλές φορές χωρίς εκείνη να παίρνει και τόσο στα σοβαρά.

«Μην ανησυχείς και όλα θα τελειώσουν σύντομα, έτσι της έλεγε συχνά, ειδικά από τον Μάρτιο που εκείνη είχε φύγει από το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί. Είχαν χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια. Λειτούργησε βάσει σχεδίου, την απειλούσε συνεχώς. Δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Αν και είχαν χωρίσει και έμεναν στο ίδιο σπίτι, της δημιουργούσε φασαρίες και την χτυπούσε».

Μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση αυτή, η 48χρονη πήρε την απόφαση κι έφυγε από το σπίτι: «Από τότε την απειλούσε χειρότερα. Της έλεγε πως θα την σκοτώσει, αλλά φαίνεται πως εκείνη δεν του έδινε σημασία. Μάλιστα εκείνη από την ώρα που έμεινε μόνη της, είχε έρθει κοντά και με έναν παλιό του φίλο και όχι κολλητό του όπως λένε, με τον οποίο ήταν καιρό στα μαχαίρια οι δυο τους και δεν μιλούσαν. Είχε δημιουργήσει μια σχέση και αυτός νευρίασε περισσότερο. Δεν κατάλαβα γιατί νευρίασε, όταν επέστρεφε ο κύριος στο σπίτι τους και στις τσέπες του έβρισκε το κορίτσι γυναικεία εσώρουχα, ήταν καλά (;). Ντροπή του αυτός τα ξεκίνησε όλα. Δεν έχει καμία δικαιολογία για το φονικό. Αν τα παιδιά την αγαπούσαν έστω και λίγο να πούνε την αλήθεια και όσα γνώριζαν για την σχέση τους».

Στα πλάνα φαίνεται μέχρι και η ιδιοκτήτρια της μονάδας που πλησιάζει τον δράστη στο πάρκινγκ για να τον ρωτήσει που βρίσκεται η ΝεκταρίαΟ 54χρονος δράστης μετά την πράξη ανέβηκε σε γκρεμό, όπου και απειλούσε για περίπου επτά ώρες να αυτοκτονήσει. Στο σημείο βρέθηκε ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλούσε με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιος του ο οποίος επικοινώνησε μαζί του.

Στην περιοχή βρισκόταν από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική ενώ από θαλάσσης ήταν «παρών» σκάφος του Λιμενικού.

Ειδήσεις σήμερα:

Επιχείρηση «μέτρα για τους ανεμβολίαστους»: Οι Αθηναίοι στην Ερμού για τα ψώνια τους - Σαρωτικοί έλεγχοι από την ΕΛΑΣ

Προβάδισμα Λοβέρδου δίνει δημοσκόπηση της GPO – Ακολουθούν Παπανδρέου και Ανδρουλάκης

Αράχωβα: Η «Ακουαρέλα» μιας τραγωδίας πουλήθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης