Βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στην Κρήτη: Ο 54χρονος κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι ανά χείρας

Βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στην Κρήτη: Ο 54χρονος κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι ανά χείρας

Συγκλονιστικές εικόνες, καθώς ο πρώην σύζυγος εμφανίζεται να καταδιώκει την 48χρονη, κραδαίνοντας ένα μεγάλο μαχαίρι, λίγες στιγμές πριν της καταφέρει τα μοιραία χτυπήματα - Έντρομη εκείνη τρέχει, μάταια, να σωθεί...

nektaria-kriti-maxairi3_2
Με 16 μαχαιριές σκότωσε την 48χρονη Νεκταρία, στην Ιεράπετρα, ο 54χρονος, ο οποίος προχώρησε σε μια από τις πιο στυγερές συζυγοκτονίες που συγκλονίζουν, το τελευταίο διάστημα, το πανελλήνιο, αποδεικνύοντας μια άνευ προηγουμένου βιαιότητα και νοσηρότητα. 

Σε βίντεο που προβλήθηκε πρώτα στην εκπομπή «Live News» του MEGA, διαπιστώνεται ότι ο δράστης της υπόθεσης συζυγοκτονίας κυνηγούσε με μανία τη γυναίκα του και εκείνη, με τη σειρά της, έτρεχε να γλιτώσει από τον δολοφόνο, ο οποίος βάδιζε με το κράνος στο κεφάλι, προτάσσοντας το μαχαίρι.

Κρήτη γυναικοκτονία


Όπως φαίνεται στα συγκλονιστικά ντοκουμέντα, ο δολοφόνος διακρίνεται καθαρά να κυνηγάει την 48χρονη με το μαχαίρι στα χέρια.

Η 48χρονη δεν κατάφερε να ξεφύγει... τελικά μαχαιρώθηκε και κατέληξε. 

Κλείσιμο
Τα σοκαριστικά πλάνα προήλθαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του χώρου με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα οποία η 48χρονη είχε βρεθεί αναζητώντας εργασία.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι ακριβώς μετά τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του, ο δράστης φεύγει από το σημείο ατάραχος, κρατώντας το φονικό όπλο, πηγαίνοντας στο μηχανάκι του προκειμένου να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος.

Εκεί, στο πάρκινγκ των δωματίων, την ώρα που πάει να φύγει, τον πλησιάζει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία ήταν και αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία.

Μιλώντας στο MEGA, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος παιδιών θύματος, μίλησε για συγκλονιστικές σκηνές.

«Αυτό που βλέπω είναι συγκλονιστικό. Μου κάνει για άνθρωπος που ήξερε πολύ καλά τι πήγε να κάνει. Δε δείχνει κάτι διαφορετικό».

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, το βάρος τώρα πέφτει στα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, τα οποία παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

«Είναι σε κατάσταση σοκ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να περιγράψω την κατάστασή τους. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού έχει γίνει και μητέρα και πατέρας στα αδέρφια της. Είναι τρομακτικά δύσκολη η κατάστασή τους, έχει αλλάξει όλη τους η ζωή».

Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού μαζί με τη μητέρα της, είχαν καταγγείλει τον δράστη στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Απειλούσε να πέσει από γκρεμό

Ο 54χρονος από την Ιεράπετρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 48χρονη σύζυγό του και μητέρα τεσσάρων παιδιών - 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών - και στη συνέχεια ανέβηκε σε γκρεμό, όπου και απειλούσε για περίπου επτά ώρες να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο βρίσκόταν ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλούσε με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιος του ο οποίος επικοινώνησε μαζί του.

Στην περιοχή βρισκόταν από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική ενώ από θαλάσσης ήταν «παρών» σκάφος του Λιμενικού.

Στο μεταξύ, σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας με το άγριο αυτό φονικό το όποιο σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Περιστερά. 

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Το ζευγάρι Ελλήνων με τα  τέσσερα παιδιά, είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και η 48χρονη διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Εκεί την βρήκε ο δράστης, με τον οποίο δεν είχε συναντηθεί από τότε που χώρισαν και προσπάθησε να τη μεταπείσει. Φαίνεται, όμως, ότι εκείνη δεν ήθελε καν να συζητήσει την επανασύνδεσή τους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς. 

Αυτή την ώρα, ο δράστης είναι μπροστά από ένα γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος προσπαθεί να μεταπείσει τον 54χρονο, λέγοντάς του ότι θα μείνουν ορφανά τα παιδιά του.


Ειδήσεις σήμερα:

«Ο Γουάινσταϊν νιώθει επιβεβαίωση με την ιδέα ότι μπορεί να καταστρέψει τις γυναίκες», λέει η Σάλμα Χάγιεκ

Με πάνες θα γυρίσουν στη Γη οι αστροναύτες της κάψουλας Dragon του Έλον Μασκ λόγω διαρροής στην τουαλέτα

Πώς θα παίρνουν άδεια οδήγησης οι 17άρηδες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης