Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στην Ιστιαία Εύβοιας μια 80χρονη γυναίκα το πρωί της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, στο σπίτι της άτυχης γυναίκας τα πράγματα ήταν ανακατεμένα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως άγνωστοι εισέβαλαν σε αυτό και τη σκότωσαν.
Η 80χρονη ζούσε μόνη της, σύμφωνα με τους γείτονές της. Όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς,«Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν ανύπαντρη και βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της με αίματα στο πρόσωπο. Το σπίτι της το οποίο βρέθηκε αναστατωμένο βρίσκεται στο κέντρο της Ιστιαίας, 100 μέτρα από το δημαρχείο. Έχουμε όλοι συγκλονιστεί από το τραγικό αυτό περιστατικό».
Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση η οποία αναμένεται το απόγευμα της Παρασκευής, θα ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους